Captain's Gym - C.G. CrossFit Helsingør
Træningsagenda

Styrke og intens konditionstræning i en behagelig atmosfære.

Captain’s Gym Helsingør er ikke et fitnesscenter, vi er en klub med et godt fællesskab!
Vi tilbyder en type træning, som der ikke findes sin lige af i hele Nordsjælland.
Vi prøver ikke at efterligne en tendens der er populær lige nu!
Vi brænder for denne form for træning og det var derfor vi, som de første åbnede op for det.
Træningen er ikke fitness-ficeret, det er “the real deal” – et powergym med rå og upoleret træning, i en sund konkurrenceånd, sådan som det skal være! Doping er ikke accepteret i vores klub!

Vi programmerer træningen således, at du både bliver stærkere og får bedre kondition. Vi taler her om en progression i tunge løft med få gentagelser (i forhold til dit niveau), såsom f. eks squat, dødløft og press, samtidigt med at du også bliver udfordret i intens cardio og staminatræning. Du bliver opfordret til, at træde ud af din komfortzone, og derfor er der også et mentalt aspekt i vores træning.

…uanset hvor stærk, slap, tyk, tynd, ung eller gammel du er kan du være med her! Vi skalerer træningen i forskellige niveauer så både begyndere og rutinerede kan træne side om side.

Vi lægger stor vægt på at du lærer den rigtige løfteteknik og derfor er det også en stor del af vores undervisning. Specielt begyndere får særlig opmærksomhed.
Det er helt acceptabelt blot at have et ønske om, at komme til træning, blive stærkere og få sved på panden, men vi opfordrer alle til at øve sig på skills ved siden af den almindelige træning.

Derfor er den tekniske side af vores træning essentiel og det er med til at gøre træningen udfordrende, også over tid. Hvis du vil være rigtig god, kræver det en ekstra indsats af dig – og du kan altid blive bedre!

Princippet om at alle skal kunne være med er i højsædet hos os. Så uanset hvor stærk, slap, tyk, tynd, ung eller gammel du er, kan du være med her! Vi skalerer træningen i forskellige niveauer, så både begyndere og rutinerede kan træne side om side.
Så efterhånden som du bliver stærkere og mere teknisk velfunderet, kan du stige i graderne og give dig i kast med mere udfordrende workouts og øvelser.
Vi bestræber os på at kende dit navn, vi hilser på hinanden når vi mødes til træning og vi siger farvel når vi går.

Vi håber også, at du præsenterer dig for et medlem du ikke har hilst på før.

Vi tilbyder en type træning, som der ikke findes sin lige af i hele Nordsjælland.
Vi prøver ikke at efterligne en tendens der er populær lige nu.
Vi brænder for denne form for træning, og det var derfor vi som de første åbnede op for det!